Test alert message!

Natuurlijke tandpasta zonder fluoride. Met een heerlijk frisse smaak.

Vegan, fluorvrij en dierproefvrij

De Nordics Coconut Mint tandpasta is ontwikkeld met de gedachte dat steeds meer mensen zich heel bewust zijn van hun cosmetica-producten en het effect daarvan op hun gezondheid. Alhoewel fluoride een van de beste ingredienten is voor sterke tanden en het voorkomen van gaatjes, wordt fluoride helaas wel in verband gebracht met een aantal negatieve bij-effecten, zoals verkleuring van de tanden, maagpijn en huiduitslag. Dit is dan ook de reden dat deze Nordics tandpasta fluoride vrij is. Ook bevat de tandpasta geen suiker, parabenen, conserveringsmiddelen en SLS.

Wat bevat deze tandpasta dan wel:

Xilitol; Dit werkt als een natuurlijke zoetstof en stimuleert de speekselafscheiding. 

Sodium bicarbonate: Neutraliseert de PH waarde in mond en helpt de tanden op een natuurlijke manier witter te maken.

Potassium chloride & trisodium citrate: Biedt een ondersteunende rol bij het verminderen van gevoeligheid van de tanden.

Ingredienten
sorbitol, hydrated silica, glycerin, aqua, xilitol, peg-8, sodium methyl cocoyl taurate, aroma, aloe barbadensis leaf juice, sodium bicarbonate, potassium chloride, titanium dioxide, p-anisic acid, xanthan gum, carrageenan, hydroxyethylcellulose, sodium saccharin, menthol

Gebruik
Twee maals daags de tanden poetsen.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder