Test alert message!

Door het fermenteren van rijst met de schimmel Monascus purpureus ontstaat rode gist rijst. 
Door dit fermentatieproces wordt de rijst paars-rood van kleur en ontstaat er een bijproduct Monacoline K. 
Het is wetenschappelijk aangetoond  dat de inname van 10 mg Monacoline K bijdraagt aan het behoud van normale cholesterol waarden. 
Wees er van bewust van dat cholesterol op zich niet slecht is.  HDL-cholesterol is een essentiële bouwstof voor cellen en hormonen. Het helpt tevens bij het opruimen van het onwenselijke LDL-cholesterol.
Een te hoog LDL-cholesterol is een risicofactor terwijl HDL-cholesterol juist een gunstig effect heeft omdat het LDL-cholesterol kan afvoeren. 
Bij de inname van rode gist rijst met Monacoline K is het nodig om ook Q10 toe te voegen. Monacoline K verlaagt het lichaamseigen Q10 gehalte namelijk ook. 
Nova Vitae heeft ruim voldoende Q10 toegevoegd aan de rode gist rijst met Monacoline K zodat het niet nodig is om ook nog eens apart Q10 in te nemen. 
De voordelen en gemak in één capsule. 

Rode gist rijst met Q10 van Nova Vitae is gegarandeerd vrij van citrinine.

Monacoline K uit rood gefermenteerde rijst draagt bij de tot instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.

Samenstelling per plantaardige capsule
Rode gist rijst 334 mg
(gestandaardiseerd op Monacoline K) 10 mg
Q10 (ubiquinon) 100 mg

Ingredienten
Rode gist rijst, Q10 (ubiquinon), microkristallijne cellulose, siliciumdioxide en plantaardig magnesiumstearaat, natuurlijke cellulose (capsule).

Gebruik
Volwassenen nemen dagelijks 1 tot 2 capsules bij voorkeur bij een maaltijd in met voldoende water tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.

Koel en droog bewaren.

Fabrikant
Nova Vitae BV
Elleboog 1
6713 KP Ede

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder