Medisch hulpmiddel

Beschermt tegen griep en verkoudheid

Iedereen kent het wel: het vele hoesten en niezen in trein, tram, bus, metro en vliegtuig of andere openbare ruimten. Hierdoor kunnen andere mensen besmet worden omdat ziektekiemen zoals griepvirussen zich via de lucht verspreiden en hiermee vrij spel krijgen. De Noviral® Prevent Spray is een klinisch bewezen, 100% natuurlijke poederspray, die effectief bescherming biedt tegen in de lucht aanwezige ziektekiemen die door de neus ingeademd worden. Noviral Prevent Spray werkt op deze manier preventief tegen griep en verkoudheid.

Hoe werkt het?
In verreweg de meeste gevallen wordt een verkoudheid en/of griepvirus opgelopen door het inademen van in de lucht aanwezige ziektekiemen. Na inhalatie van het hele fijne poeder in de Noviral Prevent Spray vormt zich een natuurlijk onzichtbaar, niet voelbaar gel laagje aan de binnenzijde van de neus. Deze beschermlaag verhindert dat ziektekiemen het lichaam kunnen binnendringen via de neusslijmvliezen. Verschillende studies hebben aangetoond dat door het op deze manier versterken van het neusslijm het mogelijk is om verkoudheid en griep te voorkomen.

Voor wie:
Noviral Prevent Spray is geschikt voor volwassenen (ook tijdens de zwangerschap of borstvoedingsperiode) en voor kinderen vanaf 3 jaar uitsluitend onder toezicht van een volwassene.

Ingredienten
Noviral Prevent Spray bevat een 3-tal natuurlijke ingrediënten:
• cellulose poeder (van plantaardige oorsprong),
• geurloos en smaakloos knoflookpoeder extract,
• pepermunt poeder.

Cellulosepoeder
Cellulose zorgt ervoor dat er een gel laagje op het slijmvlies in de neusholte gevormd wordt waardoor de ingeademde bacteriën en griepvirussen worden “gevangen” en niet verder in het lichaam kunnen binnendringen.

Knoflookpoeder extract en pepermuntpoeder
Zowel knoflook als de menthol in pepermunt worden al vele jaren gebruikt als preventief middel tegen verkoudheid. Nadat de ziektekiemen in aanraking komen met het gel laagje in de neus zorgen de antibacteriële en antivirale eigenschappen van deze 2 bestanddelen ervoor dat de bacteriën en virussen worden geneutraliseerd en het lichaam dus niet binnendringen. Het knoflookextract in Noviral is praktisch geurloos, waardoor je er nauwelijks iets van ruikt bij het gebruik. De pepermunt geeft bovendien het gevoel van het openen van de luchtwegen waardoor een verstopte neus weer open gaat.

Aanvullende informatie:
• Noviral Prevent Spray is een klinisch bewezen medisch hulpmiddel.
• Noviral Prevent Spray is eenvoudig in gebruik en beschermt binnen enkele minuten en blijft urenlang werkzaam.
• Een verpakking Noviral Prevent Spray bevat 200 verstuivingen en dat is voldoende voor 1 tot 2 maanden dagelijks gebruik. Na opening van de flacon is de inhoud nog 3 maanden werkzaam.
• Gebruik Noviral Prevent Spray tenminste 3x per dag bij symptomen van verkoudheid, zodat er continu een laagje gel aan de binnenkant van de neus aanwezig is. Hierdoor blijft de beschermlaag intact en komt de antivirale werking van het knoflook extract het beste tot zijn recht. Noviral Prevent Spray kan zo vaak als nodig gebruikt worden: maximaal 6 x per dag.
• Gebruik Noviral Prevent Spray voordat u zich in een (drukke of besmette) omgeving (airco, tocht) begeeft, waar de kans op in de lucht aanwezige ziektekiemen groot is, zoals b.v. het openbaar vervoer en winkelcentra. Iedereen die een verkoudheid of griep wil voorkomen kan Noviral Prevent Spray gebruiken. Het is bijvoorbeeld ideaal voor mensen die veel reizen en/of veel in aanraking komen met andere soms minder gezonde mensen; zoals bijvoorbeeld stewards/ stewardessen, forenzen, leraren, ziekenhuis medewerkers enz.
• Noviral Prevent Spray geeft geen gewenning.
• Noviral Prevent Spray is 100% natuurlijk.
• Zowel het toedieningsmechanisme in de flacon als wel de formule van de ingrediënten zijn gepatenteerd.

Gebruik
Noviral Prevent Spray is heel eenvoudig in het gebruik. Eerst even 2 x met de flacon op een tafel tikken om de poeder goed los te maken. Daarna 1 x sprayen per neusgat en dat zorgt ervoor dat het poeder zich snel verdeelt over het bovenste gedeelte van de luchtwegen en sinussen en een aantal uren effectief blijft. Voor een langdurige bescherming kan Noviral Prevent Spray 3 tot maximaal 6 maal per dag gebruikt worden.

Inhoud: 500 mg

Fabrikant:
TS Products
Gelreweg 9
3843 AN Harderwijk

Buiten bereik en zicht van kinderen houden.
Niet bewaren boven de 25 graden Celcius.
Bewaren in de originele verpakking.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder