Test alert message!

Acetyl L-Carnitine 500 mg - Aminozuurpreparaat

Acetyl-L-Carnitine is een gestabiliseerde vorm van carnitine.

Samenstelling per dagdosering van 1 vegetarische capsule
Acetyl-L-Carnitine (HCl) 500 mg

Ingrediënten : Aminozuur, Cellulose, Hydroxypropylmethylcellulose, Vetzuur.

Gebruik : 1-3 maal daags 1 vegicap bij voorkeur op een lege maag innemen.

Fabrikant :
NOW, VS
Exclusief distributeur :
VitOrtho BV
Laan van Waalhaven 323
2497 GL Den Haag

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

02-2015


Bevat per Vcap® L-Carnitine (tartraat) 500 mg Hulpstoffen: Vulstof: cellulose; Antiklontermiddel: magnesiumstearaat, siliciumdioxide. Doseringsadvies (indien niet anders voorgeschreven): 1-3 maal daags 1 capsule bij voorkeur op een lege maag met bijvoorbeeld wat vruchtensap innemen. Hypo-allergeen. Geschikt voor vegetariërs. Waarschuwing: Bij nieraandoeningen uitsluitend gebruiken op voorschrift van een deskundige. NB. Omdat dit product sinds kort gewijzigd is van gelatine capsules naar Vcaps® kan het voorkomen dat er nog 'oude' versies van dit product in omloop zijn. Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder