Test alert message!

Calcium en magnesium zijn nodig voor de instandhouding van botten en tanden.
Calcium ondersteunt bovendien de normale werking van de spieren.

Mineralenpreparaat

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

    % ADH*
Calcium (uit carbonaat, citraat, L-ascorbaat)

500 mg

63

Magnesium (uit oxide, citraat, L-ascorbaat)

250 mg

67

ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingredienten
Calcium (uit carbonaat, citraat, L-ascorbaat), Magnesium (uit oxide, citraat, L-ascorbaat), Vulstoffen (Cellulose), Magnesiumstearaat, Stearinezuur, Natriumcroscarmellose.

Gebruik
1 maal daags 1 tablet. Houd u aan de (aanbevolen) dosering. 

Fabrikant:
NOW, VS
Exclusief distributeur:
VitOrtho BV
Laan van Waalhaven 323
2497 GL Den Haag

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

12-2015


Bevat per tablet: Calcium (80% carbonaat, 10% aminozuurchelaat, 10% citraat) 500 mg 62,5 %ADH Magnesium 80% oxide, 10% aminozuurchelaat, 10% citraat) 250 mg 66,6 %ADH Hulpstoffen: Vulstof: cellulose; Antiklontermiddel: magnesiumstearaat, stearinezuur, natriumcroscarmellose. Geschikt voor vegetariërs. Hypo-allergeen. Doseringsadvies (indien niet anders voorgeschreven): 1 maal daags 1 tablet. Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder