Test alert message!

Rammelaar & bijtspeeltje

Gevoelig tandvlees kan je baby vele ongemakjes bezorgen. De TwistaTM bijtketting vermindert de pijn van uitkomende tanden en stimuleert de hand-oog coördinatie van je kind.

Dit is zonder twijfel het beweeglijkste bijtketting van NûbyTM. De TwistaTM beweegt in alle richtingen dankzij de verschillende schakels. Door de kleine kraaltjes in bepaalde schakels kan hij ook perfect fungeren als rammelaar. Deze bijtketting entertaint en stimuleert de verbeelding van je kind. Op hun leeftijd stoppen ze nog graag alles in hun mond, en daar is dit speeltje perfect voor. Het vermindert de pijn bij doorkomende tandjes en stimuleert de lippen en tong voor een gezonde orale ontwikkeling. Is je kindje al 6 maanden? Dan is deze TwistaTM bijtketting geschikt.

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder