Test alert message!

Resveratrol met extract van rode wijn is een krachtpatser met antioxidanten ter bevordering van immuniteit, cardiovasculaire kracht en gezond ouder worden.

NutraMedix Resveratrol is een gepatenteerde mix van extracten van Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum) en rode wijn (Vitis vinifera). De natuurlijke polyfenolen die voornamelijk in Duizendknoop-wortel- en druivenhuiden worden aangetroffen, worden geacht aanzienlijke antioxiderende eigenschappen te hebben. Deze krachtige combinatie biedt waardevolle antioxidantbescherming die nodig is voor een gezonde bloedsomloop, een evenwichtig metabolisme, normale bloedsuikerspiegels, goede ontstekingsreacties en zelfs een stralende huid. Het ondersteunt ook de cellulaire gezondheid, essentieel voor het natuurlijke verouderingsproces, door de recycling van NAD + te bevorderen. Bovendien hebben studies aangetoond dat resveratrol SIRT I-genen activeert, die de gezonde verouderingseffecten van matige calorierestrictie nabootsen.

GEBRUIK
Neem voor cardiovasculaire en immuunondersteuning dagelijks één capsule na een maaltijd of zoals voorgeschreven door uw arts. Niet gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Stop het gebruik als er bijwerkingen optreden.

BEWAREN
Houd de fles goed gesloten op een droge plaats bij kamertemperatuur (59-86 ° F of 15-30 ° C). De standaard portie is 1 capsule. Schroef met schone handen het deksel van de fles los en verwijder de capsules. Plaats elke capsule op de tong en spoel af met een glas water.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder