Test alert message!

Nutramigen 2 +LLG
Dieetvoeding bij koemelkallergie 
- Voorziet in de dagelijkse behoefte van baby's 
- Snelle vermindering van allergische verschijnselen.
- Bevat lactobacillus GG

Belangrijke informatie
Nutramigen 2 LGG is geschikt voor baby's vanaf 6 maanden en jonge kinderen. Het is bedoeld als dieetvoeding bij koemelkallergie en maakt deel uit van een gevarieerd dieet. Nutramigen 2 LGG kan niet als enige voedingsbron worden gebruikt. Baby's die deze voeding krijgen, kunnen frequent dunne ontlasting hebben van een groenachtige kleur. Het moet worden gebruikt onder medisch toezicht en kan niet worden gebruikt als vervanging van borstvoeding tijdens de eerste 6 maanden van het leven. Raadpleeg uw arts met betrekking tot de bijvoeding voor uw kind.

Ingredienten
Glucosestroop, Plantaardige olien (palmoleine, kokos, SOJA, zonnebloemolie rijk aan oliezuur), Intensief gehydrolyseerd CASEINE (uit melk), Fructose, Gemodificeerd maiszetmeel, Calciumcitraat, Calciumfosfaat, Kaliumfosfaat, Magnesiumfosfaat, Kaliumcitraat, Kaliumchloride, Eencellige olien (ARA van Mortierella alpina en DHA van Crypthecodinium cohnii), L-cysteine, Cholinechloride, Natrium-L-ascrobaat, L-tyrosine, Inositol, L-tryptofaan, IJzersulfaat, Lactobacillus rhamnosus GG-cultuur (0,034%), Taurine,Zinksulfaat, L-carnitine, Nicotinamide, DL-alfa-tocoferylacetaat, Ascorbyl palmitaat, Ascorbinezuur, Calciumpantothenaat, Kopersulfaat, Pyridoxinehydrochloride, Retinylpalmitaat,Riboflavine, Thiaminehydrochloride, Cholecalciferol, Mangaansulfaat, Chroomchloride, Natriumiodide, Foliumzuur, Natriummolybdaat, Fytomenadion, Natriumseleen, D-biotine, Cyanocobalamine.

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie 2000 kJ / 280 kcal
Vetten  20 gram
  waarvan verzadigd 8,3 gram
    linolzuur 3,4 gram
    a-linoleenzuur 290 mg
Koolhydraten 62 gram
  waarvan suikers 27 gram
Eiwitten 12 gram
Zout 0,37 gram
Vitamines  
Vitamine A 460 ug RE
Vitamine D 7,5 mcg
Vitamine E 5,5 mg TE
Vitamine K 62 mcg
Thiamine 0,53 mg
Riboflavine 0,86 mg
Niacine 7,4 mg NE
Vitamine B6 0,74 mg
Foliumzuur 70 mcg
Vitamine B12 1,1 mcg
Biotine 10,6 mcg
Pantotheenzuur 3,2 mg
Natrium 149 mg
Kalium 590 mg
Chloride 340 mg
Calcium 620 mg
Fosfor 360 mg
Magnesium 48 mg
IJzer 8 mg
Zink 5,3 mg
Koper 0,36 mg
Mangaan 0,144 mg
Selenium 12 mcg
Chroom 21 mcg
Molybdeen 26 mcg
Jodium 84 mcg
Osmolariteit 380 mOsm/L
Arachidonzuur 163 mg
Docosahexaeenzuur 82 mg
Choline 115 mg
Inositol 82 mg
L-carnitine 10,6 mg
Taurine 29 mg 

 

 

 

 

 

Advies voedingsschema
Leeftijd/flesjes per 24 uur/ water (ml)/ maatschepjes/ Hoeveelheid bereide voeding (ml)
6-12 maanden/2-3/210 ml/7/230 ml
>12 maanden/2/210 ml/7/230 ml

Bewaaradvies
Was uw handen grondig. Reinig flessen, spenen doppen en overige toebehoren met water (1 minuut in doorkokend water).
2. Kook vers water. Laat het afkoelen tot kamertemperatuur. Giet de benodigde hoeveelheid water in een schone fles.
3. Voeg het benodigde aantal afgestreken schepjes poeder toe (zie voedingsrichtlijnen). Bewaar het droge maatschepje in het blik.
4. Sluit de fles, rol hem tussen uw handen en schud goed totdat het poeder volledig is opgelost. Controleer de temperatuur aan de binnenkant van uw pols. 
5. Eenmaal bereide voeding kan snel bederven. Geef de voeding direct na bereiding. Na de start van het voeden, de voeding binnen 1 uur gebruiken en niet opnieuw in de koelkast bewaren. Gooi niet opgedronken voeding weg en maak al het toebehoren schoon. Vries bereide voeding niet in.

Bewaarvoorschrift
Bewaar het blik op een koele, droge plaats. Sluit het blik na opening weer goed af, bewaar het op een droge plaats en gebruik de inhoud binnen een maand. Vries het poeder niet in en vermijd blootstelling aan extreme hitte.

Waarschuwing: In het belang van de gezondheid van uw baby raden we u aan de instructies voor bereiding en gebruik nauwkeurig op te volgen. Bij het klaarmaken van een fles is het erg belangrijk te letten op goede hygiene, juiste bereiding, verdunning, gebruik en opslag. Gebruik geen magnetron. Poeder voor zuigelingen is niet steriel en mag niet worden gegeven aan prematuren of zuigelingen die mogelijk een probleem met het immuunsysteem hebben, tenzij dit op aanwijzing en onder toezicht en de arts van uw baby plaatsvindt. Vraag altijd aan de arts van uw baby welke voeding het meest geschikt is voor uw baby. Het niet opvolgen van deze instructies kan ernstige gevolgen hebben voor uw baby. Niet voor intraveneus gebruik.

Distributeur
Mead Johnson Nutrition
Middenkampweg 2
6545 CJ Nijmegen

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder