Nutilis Clear is een instant verdikkingsmiddel dat de oorspronkelijke helderheid van heldere dranken maximaal behoudt. Het verdikken van voeding of drank is een goede manier om het risico op slikproblemen te verkleinen. Nutilis Clear heeft amylaseresistente eigenschappen. Dit wil zeggen dat speeksel geen invloed heeft op de dikte van het verdikte product.

Kauwen en slikken is een ingewikkeld proces. Spieren in zowel lippen, tong, wangen, gehemelte, kaken en keel spelen een rol in dit proces. Als deze spieren niet goed samenwerken, kunnen problemen bij het slikken ontstaan. Slikken gaat het makkelijkst als voeding glad en egaal is.

Nutilis Clear is praktisch in gebruik: het geeft snel de juiste dikte en behoudt de smaak van de drank. U kunt zelf kiezen wat u wilt drinken; u hoeft alleen de dikte aan te passen. U kunt zowel koude (koolzuurhoudende) als warme dranken met Nutilis Clear verdikken.

Voordelen
- Nutilis Clear geeft een transparant verdikkingsresultaat
- Nutilis Clear verdikt snel en dikt niet na
- Nutilis Clear heeft amylaseresistente eigenschappen: speeksel heeft geen invloed op de dikte van de met Nutilis Clear verdikte dranken, ook in de mond.

Ingredienten
Gedroogde glucosestroop, xanthaangom, guargom

Voedingswaarden per 100 gram:

Energie 290 kcal / 1230 kJ
Vetten 0 gram
Koolhydraten 57,6 gram
Glucose 5,8 gram
Maltose 5,2 gram
Polysachariden 46,7 gram
Vezels 28 gram
Zout 3,8 gram
Mineralen  
Na 1500 mg
K 40 mg
Cl 30 mg
Ca <20 mg
P 50 mg
Mg <20 mg

Gebruik
Kan worden toegevoegd aan koude en warme dranken, drinkvoedingen, soep en gepureerde gerechten.

Fabrikant:
Nutricia Nederland B.V.
Albert Einsteinlaan
2719 EP Zoetermeer

 
08-2015
 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder