Dit preparaat bestaat uit 2 soorten melkzuurbacteriën in combinatie met fructo-oligosacchariden -> synbioticum. Het ideale synbioticum voor elke dag!

Samenstelling per vegetarische capsule

Lactobacillus acidophilus (DDS-1),
Bifidobacterium lactis

35,4 mg (5 miljard CFU*)

FOS (fructo-oligosacchariden)

2,4 mg

*CFU = Colony Forming Units = melkzuurbacteriën

Ingredienten
Microkristallijne cellulose (vulstof), hydroxypropylmethylcellulose (omhulling), melkzuurbacteriën, fructo-oligosachariden (zoetstof), siliciumdioxide (antiklontermiddel), carrageen (omhulling), kaliumacetaat (omhulling)

Gebruik:
1 capsule per dag, met of zonder voedsel. De capsules mogen opengemaakt worden bij slikproblemen. De inhoud ervan mag vermengd worden met voeding.

Fabrikant:
Nutrisan NV
Oude Molenstraat 94
9100 Sint-Niklaas
België

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder