Test alert message!

NUTURA®  FULL SPEED

2 - FULL SPEED is een product dat je inneemt tijdens de sportbeoefening. Het is simpel, geen geslik van pillen - gewoon deze uitgebalanceerde nutraceutical sprayen om je zelf tot de hoogste prestatie te kunnen brengen.  During bevat MSM, vitamine E, glucose, co-enzym Q10, kalium, fosfor en de aminozuren leucine en valine.

Sportspecialisten zijn het erover eens dat inspannende sportprestaties in het lichaam een enorme vraag naar nutriënten teweegbrengt. Om een goede sportprestatie te kunnen neerzetten wordt er op natuurlijke wijze een beroep gedaan op de vraag naar nutriënten in het lichaam. Daarnaast moet je een goede spierconditie hebben en de juiste inzet. Daarom gaan steeds meer atleten over op de direct absorbeerbare speciale vitaminen, mineralen en nutriëntenformules uit de NUTURA® Sport-serie.

Voor de beste resultaten wordt aanbevolen om de drie Sportsprays in combinatie met elkaar te gebruiken. 

Bevat o.a.: Vitamine E, glucose, co-enzym Q10, kalium, fosfor, L-leusine, L-valine, MSM.

Ingrediënten /         Per dagdosering                 %
Hoeveelheden           (= 8 pufjes)                    RI**


Glucose                           150 mg                    *
MSM                                  30 mg                   *
Kalium (fosfaat)                  5,8 mg                   *
Fosfor                               4,6 mg                  0,6
Vitamine E                           4 mg α-TE           33
L-Leucine                             1 mg                    *
L-Valine                                1 mg                    *
Co-enzyme Q10                    3 µg                     *
** RI=Referentie inname - * Geen RI vastgesteld

Ingredienten
Ingrediënten: Gezuiverd water; glycerine; fructose; emulgator: polysorbaat-80; d-alpha-tocopheryl-acetaat (Vit.E); glucose (uit maissiroop); co-enzyme Q10; natuurlijke smaakstoffen; kalium (als kaliumfosfaat); fosfor (als kaliumfosfaat); L-leucine; L-valine; MSM (methylsulphonylmethaan); conserveermiddel: kaliumsorbaat.

Gebruik
Voor het eerste gebruik - druk 6 tot 8 maal op het pompje om deze te activeren. Rustig schudden voor gebruik. Elk buisje bevat ± 240 afgemeten sprays. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Bewaren op kamertemperatuur. Ten minste houdbaar & chargenummer:  zie bodem spray. Voorkom sprayen in ogen. Buiten bereik van kinderen houden.
STAP 2 - FULL SPEED: Spray direct in de mondholte, 2 tot 4 sprays per 20 minuten van de sportactiviteit.  Voor optimaal resultaat gebruik samen met de Sport-sprays, 1 - WARM-UP en 3 - COOL-DOWN

Fabrikant
The Health Connection
Hogeweg 26
1401TL Bussum

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder