Feiten over vetten 
Ze is wetenschapper, biochemicus en voedingsdeskundige. Als expert op het gebied van de analyse en stofwisseling van vetten en olien heeft zij internationaal faam verworven. Dr. Mary G. Enig doet al meer dan een kwart eeuw onderzoek naar voedingsvetten en olien. Zij is met name geinteresseerd in de invloed van gedeeltelijk gehydrogeneerde vetten en transvetzuren op de gezondheid. SInds zij in 1976 haar onderzoek naar transvetzuren startte, gebruikt zij zelf geen producten die deze vetzuren bevatten, zoals margarine, chips, koekjes en crackkers. Wat de reden is, lees je in het boek Feiten over Vetten. 
Feiten over vetten is een uitvoerig naslagwerk waarin alle aspecten van vetten worden belicht. Op grond van gedetailleerde informatie, leer je onderscheid te maken tussen verschillende vetsoorten. Ook krijg je inzicht in het belang van essentiele vetzuren voor de gezondheid. Dr. Mary G Enig is door de Universiteit van Maryland, college park, gelauwerd met een M.S. en Ph.D in Nutritional Sciences. Zij is directeur van de Nutritional Sciences Division van Enig Associates, Inc. in Silver Spring, Maryland, lid van het American College of Nutrition en voormalig voorzitter van de Maryland Nutrionists Association.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder