Test alert message!

Verzorgende werking op hart en bloedvaten

Ingredienten:
Droogextracten van kruiden, cellulose (capsulehuls).

Werkzame stoffen per capsule:
Droogextracten van: schorsdelen, bladeren en zaden van de witte paardekastanje (Aesculus hippocastanum), bloemen, bladeren en vruchten van de meidoorn (Crataegus oxyacantha), schorsdelen en bladeren van de virginische toverhazelaar (Hamamelis virginiana), citroengele honingklaverkruid (Melilotus officinalis), heermoes-kruid (Equisetum arvense), pioenroos-wortel (Paeonia officinalis), wijnruit-kruid (Ruta graveolens).

Gebruik:
Tenzij anders geadviseerd 2 - 4 maal daags 1 capsule met voldoende water innemen. 
In geval van moeilijk slikken, kunnen de 2 helften van de capsule gemakkelijk van elkaar worden genomen en kan de inhoud met voldoende water worden ingenomen.

Waarschuwing
Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.

Op grond van meldingen in wetenschappelijke literatuur wordt geadviseerd om preparaten die delen van de paardekastanje bevatten, niet te gebruiken bij: lever- of nierinsufficiëntie en levercirrose.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder