Test alert message!

Calcium complex, Orthomed

Goed voor de kalkhuishouding, voor sterke botten en tanden, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, goed voor haar en nagels. Bevordert opname van mineralen.

Ingredienten:
Verdikkingsmiddel (guarpitmeel), emulgator (lecithine), antiklontermiddel (siliciumdioxide), mineralen, voedingszuur (citroenzuur)

Bevat per capsule:
Lecithine 17,4 mg; ijzerfumaraat 10,2 mg (= 72% ADH); kiezelzuur 7,5 mg; fosfaat 7,2 mg; calcium 3,9 mg; citroenzuur 3,9 mg; mangaan 2,0 mg; zink 1,6 mg; kalium 0,2 mg; magnesium 0,2 mg; chloride 0,1 mg; natrium 0,1 mg.
ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

Dit product is geschikt voor vegetariërs.

Gebruik:
Als dagelijkse aanvulling op de voeding wordt geadviseerd om 1 maal daags 1 capsule voor of tijdens de maaltijd in te nemen. In geval er sprake is van een verhoogde behoefte aan mineralen, bijvoorbeeld bij herstel na ziekte, wordt geadviseerd om 2 - 3 maal daags 1 capsule voor of tijdens de maaltijd in te nemen.
In geval van moeilijk slikken, kunnen de 2 helften van de capsule gemakkelijk van elkaar worden genomen en kan de inhoud met voldoende water worden ingenomen. 
Voor kinderen tot ± 10 jaar volstaat 1 capsule per dag.
Voor kleine huisdieren volstaat de inhoud van 1/2 tot 1 capsule per dag.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder