Test alert message!

Cranberry extract, Orthomed

Cranberry Extract bevat bioflavonoïden en veel organische zuren die de weerstand verhogen tegen ongunstige bacteriën in de blaas.

Ingredienten : Veenbessenextract; vulstoffen (dicalciumfosfaat, cellulose), vitamine C, antiklontermiddelen (stearinezuur, magnesiumstearaat), veenbessenbladpoeder.

Cranberry Extract bevat geen gist, suiker, gluten, lactose, conserveermiddelen en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

Eén tablet bevat aan bestanddelen:
Veenbessenextract (Vaccinium macrocarpon) 300 mg, Vitamine C (ascorbinezuur) 60 mg (100% ADH), in een basis van veenbessenbladpoeder.

(%ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid).

Dit product is geschikt voor vegetariërs.

Gebruik : Neem 2 - 4 x daags 1 tablet met voldoende water.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder