Test alert message!

K.N.O. complexSamenstelling

IJslands mos 30%

echte kamille 30%

groot kaasjeskruid 30%

spaanse peper 10%

alcohol 50% vol.


Ingredienten:

IJslands mos 30%, echte kamille 30%, groot kaasjeskruid 30%, spaanse peper 10%, algenconcentraat (chlorella), gezuiverd water, alcohol 50% vol.


Dit product is geschikt voor vegetariërs.


Gebruik:


Tenzij anders is geadviseerd 3 maal daags 25 druppels innemen met weinig water.


Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.Bewaar dit product donker en goed gesloten en op kamertemperatuur.Fabrikant

Euro Energy Resources

Papierbaan 50A 

9672 BH Winschoten


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


 


 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder