Test alert message!

Scrophularia forte complex, Orthomed

Ingredienten : Droogextracten van kruiden, cellulose (capsulehuls).

Werkzame stoffen per capsule : Droogextracten van: knopig helmkruid (Scrophularia nodosa), kleefkruid (Galium aparinum), bloemen en bladeren van de meidoorn (Crataegus oxyacantha), heermoes-kruid (Equisetum arvense), wijnruit-kruid (Ruta graveolens), wortel en kruid van de paardebloem (Taraxacum officinalis), echte valeriaan-wortel (Valeriana officinalis), mannetjesereprijs-kruid (Veronica officinalis).

Dit product is geschikt voor vegetariërs.

Gebruik : Tenzij anders geadviseerd, 1 - 3 maal daags 1 capsule met water innemen.In geval van moeilijk slikken, kunnen de 2 helften van de capsule gemakkelijk van elkaar worden genomen en kan de inhoud met voldoende water worden ingenomen

Waarschuwing : Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder