Test alert message!

Extract van de kurkuma wortelstok (Curcuma longa L.) + Lactobacillus sporogenes + extract van zwarte peper (Piper nigrum L.)


Kruidenpreparaat


Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

236 mg droog extract van de wortelstok van kurkuma (Curcuma longa L.) bevattend

200,6 mg curcumine,

1 miljard cellen van Lactobacillus sporogenes,

2,1 mg extract van zwarte peper (Piper nigrum L.) bevattend

2 mg piperine

 

Ingredienten

Droog extract van de wortelstok van kurkuma (Curcuma longa L.) bevattend curcumine, Lactobacillus sporogenes, extract van zwarte peper (Piper nigrum L.), piperine. Vulstof: microkristallijne cellulose. Stabilisator: methylcellulose. Antiklontermiddelen: colloïdaal silicium, magnesiumstearaat. Plantaardige capsule: hypromellose.

Gebruik:

1 capsule per dag.


Fabrikant:

Vitanutrinat S.A.

30, avenue du commerce • BE 1420 Braine l’Alleud


Distributeur:

PHARMA LOGISTICS NV

G. Demeurslaan 71

BE - 1654 HUIZINGEN


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte


08-2015

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder