Test alert message!
P20 is een uiterst betrouwbare en zeer waterbestendige zonbescherming met een unieke lichte textuur. Ideaal voor het hele gezin - met fotostabiele UVA- en IVB-filters, maar zonder toegevoegde geur- of kleurstoffen. Biedt véél meer UVA bescherming dan de EU richtlijn en wordt beoordeeld op 5 van de 5 sterren. Uit klinische tests is gebleken dat P20 tot wel 10 uur bescherming biedt en dat die bescherming zelfs na 4 x 20 minuten in het water nog intact is.

15 minuten voordat u de zon in gaat rijkelijk en gelijkmatig aanbrengen. Goed inwrijven. Zorg er voor dat u geen plekken mist. Contact met de ogen vermijden. Gemiddeld kan met deze 200ml 5-6 keer een volwassen lichaam worden behandeld. Bij een lagere hoeveelheid zonbeschermingsproduct neemt het beschermende effect aanzienlijk af. Hoewel P20 langdurig een waterbestendige bescherming biedt, kan het nodig zijn om opnieuw toe te passen na bijvoorbeeld hevig transpireren of afdrogen met een handdoek. Blijf ook beschermd niet te lang in de zon. Vermijd intense middagzon. Contact met kleding vermijden. Volg de bijgesloten gebruiksaanwijzing.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder