Test alert message!

De meeste mensen vinden het heerlijk dat de zon schijnt. De zon geeft ons een goed gevoel en een lekker kleurtje. Wie verantwoord van de zon wil genieten, kiest P20. De serie bestaat uit de factoren 15, 30 en 50+ in handige sprays en factor 20 in een doorzichtige lotion.

Ingredienten:
INCI: Alcohol Denat., Butyloctyl Salicylate, Octocrylene, Homosalate, Diethylamino, Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, PPG-15 Searyl Ether, Ethylhexyl, Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Diethylhexyl Butamido Triazone, Cyclopentasiloxane Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Ethylhexyl Methoxycinnamate

1x smeren per dag
P20 verzekert dat 1x smeren per dag voldoende is. Hiermee wordt de tijd die nodig is om zonnebrand aan te brengen tot een minimum beperkt. P20 biedt 10 uur lang bescherming door een zeer stabiele gepatenteerde formule.

Wees verstandigheid in de zon. Volg de adviezen.
We genieten ervan om in de zomer een lekker kleurtje te krijgen. De zon geeft ons een goed gevoel en door een bruin tintje voelen we ons gezonder. Maar actief zijn in de buitenlucht vraagt om verantwoord omgaan met de zon. Daarom is het belangrijk om onderstaande richtlijnen te volgen:

  • Het is belangrijk uit de zon te blijven tussen 11 uur ‘s ochtends en 3 uur ‘s middags omdat de intensiteit van de zonnestralen dan het sterkst is.

  • Blijf niet langer in de zon dan je huidtype toelaat, houd rekening met de zonnekracht en de geografische omstandigheden.

  • Blijf niet te lang in de zon, zelfs niet bij gebruik van een product dat 1x per dag moet worden aangebracht. Baby’s en jonge kinderen moeten niet worden blootgesteld aan direct zonlicht.

  • Niet aanbrengen op kapotte of verbrande huid. Blijf uit de zon als je bent verbrand.

  • Bescherm jezelf goed, inclusief shirt en zonnebril.

Gebruik

  • Rijkelijk en gelijkmatig aanbrengen, voor een volwassene ca. 30-40 ml per keer. Door minder van het zonbeschermingsproduct aan te brengen, verlaagt u het beschermingsniveau aanzienlijk. Let vooral op de meest kwetsbare delen, zoals de oren, neus, schouders, schenen en voeten.

  • Voor blootstelling aan de zon 15 minuten laten drogen.

  • Alleen voor uitwendig gebruik; vermijd contact met de ogen en andere slijmvliezen.

  • P20 sprays niet rechtstreeks op het gezicht sprayen; op de handen sprayen en dan aanbrengen.

  • Na zwemmen droogdeppen in plaats van wrijven. Door overmatig wrijven en zeep verwijdert u het product. Breng het dan opnieuw aan.

1x smeren per dag
P20 verzekert dat 1x smeren per dag voldoende is. Hiermee wordt de tijd die nodig is om zonnebrand aan te brengen tot een minimum beperkt. P20 biedt 10 uur lang bescherming door een zeer stabiele gepatenteerde formule.

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder