Test alert message!

MAGN'UP GEL 25g

De gel voor inspanningen zonder krampen!

Voordelen:

  • Energizing effect
  • Antikrampen
  • Natuurlijke aroma’s

Tijdens inspanningen van lange afstanden heeft het lichaam nood aan een regelmatige aanvoer van suiker. De gels zijn effectiever voor een onmiddellijke toevoer van suiker in het bloed. Magn'up is een gel op basis van glucosestroop. Het werd ontworpen om sporters de nodige geconcentreerde energie te brengen voor korte en langdurige inspanningen.

Krampen zijn onwillekeurige, plotselinge en pijnlijke spiersamentrekkingen. Ze kunnen tijdens de inspanning of in rust optreden. Wanneer de spiercellen zuurstof missen, produceren ze melkzuur dat zich ophoopt in de spier. Dit verstoort de afgifte van calciumionen en zo de ontspanning van de spier.

Deze nieuwe gel, met rode vruchtensmaak, bevat magnesium om krampen te voorkomen. Magnesium draagt bij tot het verminderen van de vermoeidheid en is betrokken bij de werking van spieren. De Magn'up bevat naast 28mg magnesium per tube, ook vitaminen B1 en B6.

De etherische oliën van eucalyptus geven een fris gevoel. Natrium helpt een ideale vochtgraad in stand te houden.

Vitaminen compenseren het verlies dat het gevolg is van de aanzienlijke transpiratie tijdens de oefening..

Gebruiksadvies: Tube van 25g te gebruiken tijdens de inspanning voor de energietoevoer. Gebruiken in combinatie met een regelmatige vochtaanvoer.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder