Test alert message!

START'UP GEL 25g

De "energetische" gel om de inspanning te starten

Voordelen:

  • Levert energie
  • Stimulerend voor de start
  • Handig in gebruik
  • Bevat vitaminen en mineralen

Wanneer het lichaam een intense en langdurige inspanning moet leveren, is het belangrijk over alle troeven te kunnen beschikken.

Een voorbereiding van de juiste voeding, gespreid over enkele dagen, is nodig om het lichaam in de juiste conditie te brengen. En ook de uren die voorafgaan aan het vertrek verdienen extra aandacht.

Enkele minuten voor het vertrek, kunt u uw voorbereiding nog aanscherpen met de Start'up gel.

De combinatie van glucose en fructose heeft een hoge glykemische index (GI) die het lichaam de nodige "oppepper" geeft, waardoor u de inspanning in de beste omstandigheden kunt aanvatten.

Het energetiserende effect van ginseng en guarana geeft u de explosiviteit om het verschil te maken al van bij de eerste kilometer.

Gebruiksadvies: Tube van 25g te gebruiken voor de inspanning om energie aan te voeren. Gebruiken in combinatie met een regelmatige vochtaanvoer.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder