Test alert message!
PRO 80 is één van onze meest geavanceerde eiwitpreparaten, die je lichaam zal voorzien van 2 soorten eiwitten om spierherstel en spieropbouw te stimuleren op elk een ander tijdstip.

PRO 80 is een heerlijke combinatie van 2 kwalitatieve eiwitbronnen: wei-eiwit en calcium caseïnaat. Je getrainde en bijgevolg beschadigde spieren hebben aminozuren nodig om te herstellen en spieropbouw te stimuleren.

De wei-eiwitten worden snel opgenomen terwijl calcium caseïnaat langzaam verteerd wordt. Dit samenspel maakt PRO 80 ideaal om dadelijk na je training te nemen, maar evenzeer voor het slapengaan om je lichaam te voorzien van een constante stroom aan aminozuren. Door het lage vet- en koolhydraatgehalte en zijn lekkere smaak is PRO 80 een prachtig product voor jouw gezonde en actieve levensstijl.

HIGHLIGHTS
• Verkrijgbaar in verschillende frisse smaken
• 2 soorten eiwitten in één product
• Toestroom van aminozuren tot wel 6 uur lang
• Eenvoudig te mixen met water of melk
• Zonder onnodige koolhydraten of vetten

Gebruik
NL Meng 2 keer per dag 25 g (1/2 maatschepje) met 200ml-300ml magere melk of water

Ingrediënten BANANA:
Calcium caseinate (Milk), Whey protein concentrate (Emulg.: Soy Lecithin) (Milk), Flavor, Dextrose, Thickener (Guar gum), Colour (Beta Carotene (E160a(iii))), Sweetener (Sucralose (E955)

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder