Test alert message!
BlaseCare Ultipro® Plus is een medisch hulpmiddel voor het bedwingen en voorkomen van blaasontsteking en is op basis van propolis, Hibiscus extract, gelatine en xyloglucaan.

BlaseCare Ultipro® Plus is geïndiceerd voor het bedwingen en voorkomen vn blaasontsteking, veroorzaakt door E. Coli en andere ziekteverwekkers, die vaak betrokken zijn bij blaasontsteking.

Dosering: Zodra de eerste symptomen van urinair ongemak optreden moet BlaseCare Ultipro® Plus 5 dagen lang worden ingenomen in een dosering van 2 capsules per dag. Voor het voorkomen van herhaling: 1 capsule per dag gedurende minimaal 15 opeenvolgende dagen. Zo nodig kan BlaseCare Ultipro® Plus herhaalde periodes gebruikte worden.

Gebruiksaanwijzing: Slik de capsule door met vloeistof.

Contra-indicaties en bijwerkingen: BlaseCare Ultipro® Plus mag niet gebruikt worden door personen met een bekende overgevoeligheid voor gelatine of de andere ingrediënten van dit product.
Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing.

Fabrikant:
Noventure, S.L.
Calle Consejo de Ciento, 333
08007 Barcelona - Spanje

Distributeur:
Imgroma B.V.
Verrijn Stuartweg 60
1112 AX Diemen
0900 1011015

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder