Test alert message!

Phytonics All Sept


Geschikt voor: Kat, Hond, Paard, Pony

 

Samenstelling

Toevoegingsmiddelen, aromatische stoffen, extracten van: Canadese geelwortel, Echte guldenroede, Kattenklauw en Rode zonnehoed.

Montmorillonite. Alcohol 35%

 

Tenzij anders geadviseerd, twee keer daags:

 

Paard     10-15 druppels

Hond        5-10 druppels

Kat            2-5 druppels

 

1 ml = 20 druppels

 

Goed schudden voor gebruik.Let op: voor uitwendig gebruik: dep de aangedane plek met -een verdunning van All Sept in schoon (mineraal-)water (1:5)

Fabrikant:

NML health

's Gravelandseweg 50-51

1381 HK Weesp


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder