Test alert message!

Phytonics Kidney comp


Aanvullend diervoeder voor Kat, Hond, Paard, Pony

 

Samenstelling:

Extracten van Asperge, Berendruif, Berk, Canadese geelwortel, Echte Guldenroede, Kattenklauw, Kattensnor en Zuurbes. Bentonite-Montmorillonite. Alcohol 25%Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 0,10%

Ruw vet < 0,10%

Ruwe celstof < 0,10%

Ruwe as 0,14%

Natrium 0,05%

 

Gebruik:

Tenzij anders geadviseerd

De optimale dosering 1 - 2 daags:

Paard                  10-15 druppels

Hond                     5-10 druppels

Kat                         2-5  druppels

1 ml =  20 druppelsToedienen met plastic spuitje of op een stukje brood, eventueel verdund met water. Bij voorkeur een kwartier na het voeren.


Goed schudden voor gebruik.


Fabrikant:

Phytonics BV

's Gravelandseweg 50-51

1381 HK Weesp


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


04-2015


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder