Pigge Curcuma compositum

Kruidenpreparaat

Curcuma: helpt bij een gebrek aan eetlust, vermindert de vetopslag, is goed voor de bloedcirculatie en de lever en draagt bij aan soepele gewrichten.
Artisjok: ondersteunt de nierfunctie. 
Mariadistel: helpt de reinigende werking van de lever. 
Paardenbloem: bevordert de darmwerking en stoelgang, ondersteunt de leverfunctie en is van belang voor een goed zuurbase-evenwicht van de maag.

Samenstelling:
Alcohol 32% v/v, geelwortel (radix), artisjok (herba), mariadistel (semen et herba), duizendguldenkruid (herba), grote engelwortel (radix), katteklauw (cortex), paardebloem (herba et radix), kalmoes (rhizoma), stinkende gouwe (herba).

Gebruiksaanwijzing
Volwassenen: Aanvangsdosering: 3 maal daags 5 druppels in wat water voor de maaltijd innemen. In ongeveer een week tijd opbouwen tot 3 maal daags 25 druppels.
U kunt ook het totale aantal druppels ’s ochtends in een flesje water doen en daarvan steeds één derde voor de maaltijden opdrinken.
Kinderen 6 tot 12 jaar: de helft van de volwassenenhoeveelheid.
Kinderen 3 tot 6 jaar: een kwart van de volwassenenhoeveelheid.

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of lactatieperiode. Interacties met geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Schudden voor gebruik. 

Fabrikant:
A.J. van der Pigge
Gierstraat 3
2011 GA Haarlem

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder