Test alert message!

Met Middagkruiden maak een geurige, verfrissende en verkwikkende thee om mee bij te komen na een drukke werk- of schooldag of om gezellig te drinken met vrienden. De melange vormt een mooie combinatie met Ochtend- en Avondkruiden. Zo kun je de hele dag door genieten van heerlijke en gezonde theemomenten. 

De heerlijke kruiden uitgelicht:
Groene thee is een heerlijk alternatief voor koffie in de middag. In combinatie met pepermunt, citroengras en verveine maakt het tot een heerlijk fris kopje thee. De gember geeft de thee net een extra pit.

Samenstelling per 100 gram:

Groene thee

30 gram

Gember

15 gram

Zoethout

15 gram

Oranjebloesem

10 gram

Citroengras

10 gram

Pepermunt

10 gram

Verveine

10 gramIngredienten
Groene thee (Camellia sinensis folia), Gember (Zingiber officinalis rhizoma), Zoethout (Glycyrrhiza glabra radix), Oranjebloesem (Citrus aurantium flores), Citroengras (Cymbopogon citratus herba), Pepermunt (Mentha piperita folia), Verveine (Lippia citriodora folia)

Gebruik
2 eetlepels kruiden op ½ liter kokend water, 5 à 15 minuten laten trekken. Gebruik naar behoefte, tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en lactatieperiode.
Dit product kan mogelijk interacties vertonen met geneesmiddelen of gezondheidsproducten. Raadpleeg hiervoor een deskundige. Bevat zoethout: mensen met een hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.

Droog, donker, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Fabrikant
Van der Pigge
Gierstraat 3
2011 GA Haarlem

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder