Pigge Vitamine E creme

Vitamine E-crème ondersteunt het herstellend vermogen en van de huid. Deze crème helpt het bindweefsel in de huid.

Ingrediënten
INCI: Aqua, Decyl Oleate, Cetearyl Alcohol (and) Ceteareth-20, Tocopherol, Pelargonium Graveolens Oil, Glycerin, Melaleuca Alternifolia Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Glyceryl Caprylate.

Belangrijkste bestanddelen
Vitamine E olie (d-alfa-tocoferol), in natuurlijke vorm, beschermt de celmembraan tegen oxidatie en vrije radicalen. Vitamine E heeft invloed op het vochtgehalte van de hoornlaag. Vitamine E werkt op de celstofwisseling en kan de vorming van littekenweefsel helpen te voorkomen.
Geraniumolie (Pelargonium Graveolens Oil) werkt antiseptisch en heeft bovendien herstellende en schimmelwerende eigenschappen.
Theeboomolie (Melaleuca Alternifolia Oil) werkt antiseptisch en antibacterieel.
Tarwekiemolie (Triticum Vulgare Germ Oil) verzorgt en beschermt de huid.

Gebruiksaanwijzing
Breng de crème 2 tot 3 maal daags aan op de gewenste plaatsen.
Let erop dat de crème ook schoon blijft. Haal de crème bij voorkeur met een spatel of lepel uit het potje. Niet gebruiken bij kinderen onder de 3 jaar.

Uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik. Niet geschikt voor inname. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en lactatieperiode, tenzij arts of therapeut anders voorschrijft. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder