Met de Pledge Vochtige Vloerdoekjes maakt u in een handomdraai uw laminaat- en waterbestendige parketvloeren schoon, zonder water te gebruiken. Hierdoor is de vloer onmiddellijk droog en hoeft u niet te wachten. De Vloerdoekjes zijn stevig, dik en geïmpregneerd met een mild schoonmaakproduct. Zo verwijderen ze op zachte wijze al het vuil, de strepen en de vlekken van uw vloer. Zo wordt de natuurlijke schoonheid van uw laminaat- en waterbestendige parketvloeren behouden. Er zitten 12 vloerdoekjes in één verpakking.

Gebruiksaanwijzing
Lees de voorzorgsmaatregelen achter op de verpakking. Open de verpakking en haal er voorzichtig een vloerdoekje uit. Om te voorkomen dat de vloekdoekjes kunnen uitdrogen, de verpakking goed hersluiten. Plaats uw vloerwisser in het midden van het vloerdoekje, de randen rond de vloerwisser vouwen en bevestigen volgens de gebruiksaanwijzing van de vloerwisser. U kunt nu met de vloerwisser over het vuil, de strepen of vlekken gaan. Na gebruik het vloerdoekje weggooien.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder