Test alert message!

Prevalin Direct Kids Neusspray werkt snel en effectief tegen de eerste symptomen van allergische rhinitis (acute ontsteking van het neusslijmvlies), huisstofmijt en dierenallergie.


Gebruik Prevalin Direct Kids zodra je bij je kind de eerste symptomen van een allergie opmerkt, voordat de allergische reactie zich volledig ontwikkeld heeft. Denk hierbij aan niezen, een loopneus, verstopte neus of jeukende ogen.


Prevalin Direct Kids Neusspray verandert bij het schudden in een vloeistof voor makkelijke verstuiving. Bij contact van de vloeistof met het neusslijmvlies wordt opnieuw een ondoordringbare microgelbarrière gevormd voor allergenen.


Hoe gebruik je de Prevalin Direct Kids Neusspray?  • Voor het gebruik het flesje 4 keer krachtig schudden in rechte positie en 4 keer ondersteboven schudden.

  • Ontlucht het pompje voor het eerste gebruik.

  • Spray 1 tot 2 keer in ieder neusgat.

  • Gebruik bij de eerste symptomen van allergie 2-3 keer per dag (werkt tot 6 uur).


Prevalin Direct Kids Neusspray is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.


Ingrediënten : Bentoniet veegum, xanthaangom, glycerolmonostearaat, kaliumfosfaat, dikaliumfosfaat, glycerine, sesamolie (SESAM), water, gemengde tocoferolen, muntolie, conserveermiddelen (fenoxyethanol, caprylylglycol, kaliumsorbaat).


Gebruiksaanwijzing : Bewaren op een koele en droge plaats. Niet bewaren boven 27°C. Niet bewaren in een koelkast of diepvriezer. Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder