Test alert message!

De rustgevende kruiden en voedingsstoffen in Primeval StressLess versterken elkaar, waardoor de stressgevoeligheid van de hond op meerdere punten wordt aangepakt. Primeval StressLess is een natuurlijk product, dat helpt de spanning van uw dier te verlagen zonder te versuffen en geeft geen gewenning. Het is zeer geschikt voor gebruik bij honden met o.a. verlatingsangst, vuurwerkangst en voor stress-situaties (bezoek aan de dierenarts, trimmer, pension etc).

Ingrediënten aanvullend diervoeder:
Samenstelling per 1,7 gram (1 maatschepje):
L-Theanine 20 mg, Valeriaan 150 mg, Passiebloem 150mg, Meidoorn 150 mg , Havervrucht 300 mg, Magnesium 30 mg, Biergist 150 mg.

Samenstelling per 1,7 gram (1 maatschepje):
L-Theanine 20 mg
Valeriaan 150 mg
Passiebloem 150mg
Meidoorn 150 mg
Havervrucht 300 mg
Magnesium 30 mg
Biergist 150 mg.

Analyse
Plantaardige bijproducten 85%, vitaminen 10%, mineralen 5%.
Ruw eiwit 7%, ruw vet 1%, ruwe celstof 0%, ruw as 6%, vocht 6%.

StressLess kunt u eenvoudig toevoegen aan het voer. Zie het schema op de verpakking voor doseringen per lichaamsgewicht van uw hond.

Dosering
Hond tussen 5 en 15 kg: ½ maatschepje per dag
Hond tussen 15 en 30 kg: 1 maatschepje per dag
Hond tussen 30-40 kg: 2 maatschepjes per dag
Hond vanaf 40 kg: 3 maatschepjes per dag

Bij preventief gebruik, bijvoorbeeld bij vuurwerk, dierenartsbezoek of reizen, bij voorkeur 5 dagen voor aanvang starten met toediening van een dubbele dosering.
 

Fabrikant
PrimeVal bv
Postbus 42
1910 AA Uitgeest

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder