Test alert message!

Kombucha drink original

Kombucha Natural wordt gemaakt op basis van het klassieke recept – groene thee, suiker en gefilterd water. Van die wijdverspreide formule wordt aangenomen dat het de klassieke manier is om de drank te produceren. Dat recept, dat zich al millennia lang bewezen heeft, vormt de basis van onze Kombucha Natural.
Kombucha is een gefermenteerde thee, een oud drankje dat al duizenden jaren gebruikt wordt. 

Ingredienten
Infusie van groene thee* (gefilterd water + thee), rietsuiker* (verwerkt tijdens gisting), komboechaculturen (bacteriën en gisten).

Voedingswaarde per 100ml
Energie: 86 kJ / 21 kcal;
Vetten: 0,20 g
Waarvan verzadigde vetzuren: 0,12 g;
Koolhydraten: 4,6 g
Waarvan suikers: 4,31 g;
Eiwitten: 0,11 g;
Zout: 0,06 g.

Gebruik
Komboecha is een geweldige drank, die geschikt is voor elk moment van de dag. Open het flesje, schenk de komboecha in uw glas en laat een paar seconden 'rusten'. Als het te veel koolzuur bevat, laat u de komboecha even walsen in uw glas. De sprankelende en gezonde komboecha  is klaar om voor u te zorgen.

Komboecha is niet geschikt voor gebruik door vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Fabrikant
Purasana NV
Heulestraat 104
8560 Gullegem
Belgie

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder