Test alert message!

Deze zachte, natuurlijke en krachtige balsem op basis van amandel - en zonnebloemolie met heilzame kruiden bezit vele positieve eigenschappen.

Tigraflex verzacht gevoelige spieren en gewrichten.
Maakt de spieren en gewrichten snel weer soepel.

Ingredienten
Prunus dulcis, Helianthus annuus, Cera alba, isopropyl myristate, Rosmarinus officinalis, Eucalyptus globulus, Melaleuca leucadendron, Mentha arvensis, Eugenia caryophyllus, eugenol, Olea europaea, menthol,limonene, camphor, methyl salicylate, Hypericum perforatum, Arnica montana, Calendula officinalis, Uncaria tomentosa, linalool, propylene glycol, aqua,
benzyl alcohol, geraniol, citral, citronellol, BHT

Gebruik
Voor de actieve mensen als verzorging van gevoelige spieren bij lichamelijke inspanning (sport, zware arbeid). 

Tijdens de wintermaanden kan Tigraflex onder de neus, op het voorhoofd, de slapen, op de borst en rug gebruikt worden om verlichting te brengen en om vrijer te kunnen ademen.

Op het voorhoofd en de slapen om het hoofd te verlichten. 

Verzacht insenctenbeten.

Afhankelijk van het doel lokaal aanbrengen op spieren en gewrichten, onder de neus, op het voorhoofd of de slapen en de borst.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder