PURE CRANBERRY® is een hoog geconcentreerd en gestandaardiseerd cranberry-extract dat per filmomhulde tablet 500 mg cranberry-extract bevat.

Samenstelling per tablet:
Veenbessenextract (vacinnium macrocarpon)  500 mg

Ingredienten
Veenbessenextract (vacinnium macrocarpon), vulstof: cellulose mc, siliciumdioxide, antiklontermiddelen: stearinezuur plantaardig, mangesiumsteraat, plantaardig, glansmiddel: hydroxypropoylmethylcellulose, kleurstof: titaniumoxide, antiklontermiddel: talk, kleurstof: ijzeroxide rood, bevochtigingsmiddel: polysorbaat 80, kleurstoffen: carnosine, ijzeroxide zwart, glansmiddelen: bijenwas, carnaubawas.

Gebruik:
Bij voorkeur 1 tablet per dag met voldoende water innemen.
Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

Verkoop en Distributie:
SolidPharma,
Krokussenlaan 20,
1790 Affligem
Belgie

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder