Quistel® shampoo en lotion

· stopt en voorkomt abnormale verharing
· is effectief bij huid- en vachtaandoeningen
· desinfecteert
· stopt huidschilfers
· stopt jeuk en irritaties
· stimuleert hergroei van vacht op kale plekken

Quistel® werd ontwikkeld om vacht- en huidproblemen zoals scxhilfering, jeuk en abnormaal haarverlies van dieren te bestrijden en te voorkomen. In de praktijk zien we dat Quistel® ook alle relevante problemen van de huid aanpakt. Denk hierbij aan jeuk, vette vacht, kale plekken, puistjes , wondjes en dergelijke. Met name huisdieren als honden, katten en paarden zijn tevreden gebruikers van Quistel®. 

Al na één keer wassen ziet u verbetering. Naast het verdwijnen van de problemen wordt de vacht en huid altijd conditioneel beter, gezonder, glanzender en krijgt meer volume. U kunt zien dat het dier zich beslist beter voelt.

De Quistel® producten worden geproduceerd zonder enige chemische toevoeging en zijn dus niet vergelijkbaar met welke chemische shampoos dan ook. Puur natuur, dus!

Maar liefst 25 verschillende soorten plantaardige ingrediënten vormen de basis van deze natuurlijke vachtverzorgingslijn. Al deze kruiden en planten worden voor Quistel® in daarvoor speciaal geselecteerde gebieden in Frankrijk verbouwd. De ingrediënten laat men langdurig op elkaar inwerken alvorens te verwerken. Deze rijpingsperiode is van groot belang voor de medicinale werking van de Quistel® producten. Net als bij goede wijn geldt ook hier: hoe beter het mengsel rijpt, hoe effectiever de werking!

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder