Test alert message!

Rasura Scheerkwast Reis Dashaar Aluminium

De Rasura® Fijndas aluminium reisscheerkwast is gemaakt van hoogwaardig fijndas welke uitstekend schuimt. Profiteer nu ook op reis van de luxe scheerbeurt.

De fijndas haren zorgen voor een perfecte volle schuimvorming. Om de scheerzeep op te schuimen, bevochtigt u de scheerkwast met lauw water. Breng vervolgens de zeep in een ronddraaiende beweging in de scheerkwast. Breng het scheerschuim royaal aan op de huid met de scheerkwast. Inzepen met veel druk is overbodig.

Samenstelling

Aluminium, Fijndas

Gebruik

Om de scheerzeep op te schuimen, bevochtigt u de scheerkwast met lauw water. Breng vervolgens de zeep in een ronddraaiende beweging in de scheerkwast. Breng het scheerschuim royaal aan op de huid met de scheerkwast. Inzepen met veel druk is overbodig.

Waarschuwingen

De Rasura scheerkwast na gebruik goed uitspoelen en altijd op de kop laten uitlekken.

 

Fabrikant
Consumedix B.V.
Industrieweg 12
6871KA Renkum

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder