Test alert message!

Reset Reset after drink

Na het drinken van alcohol kan het lichaam behoefte hebben aan extra water en voedingstoffen, waaronder vitaminen en aminozuren. Reset is speciaal om te gebruiken tijdens of direct na alcoholconsumptie, voor het slapen.

Choline ondersteunt de reinigende werking van de lever.

Samenstelling per dagdosering van 1 reset drink:

    *% RI
Natriumascorbaat (vitamine C) 3375 mg  3750%
L-cysteinehydrochloride 3 gram  
L-asparagine 1,5 gram  
Taurine 1 gram  
Glutathion 500 mg  
Cholinebitartraat 250 mg  
Thiaminehydrochloride (vitamine B1) 100 mg 6791%
Pyridoxinehydrochloride (vitamine B6) 25 mg 1470% 
Foliumzuur (vitamine B11) 0,5 mg 250%

*%RI = Referentie Inname

Ingredienten
Water, natriumascorbaat, l-cysteinehydrochloride, l-asparagine, alcohol 1,0 vol%, taurine, glutathion, conserveermiddel: natriumbenzoaat, cholinebitartraat, thiaminehydrochloride, zuurteregelaar: citroenzuur en natriumhydroxide, zoetstoffen: sucralose en stevia rebata, kleurstof E133, natuurlijke smaakstoffen: gember, munt en appel, stabilisator: siliciumoxide, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur.

Gebruik
Voeg het poeder toe aan de vloeistof en schud de fles krachtig tot dat alle poeder opgelost is. Drink direct daarna de fles reset helemaal leeg. Drink bij voorkeur ook nog enkele glazen water.
Maximaal 1 reset drink per 24 uur.
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen, maag- en darmproblemen, nier en leveraandoeningen, zwangerschap en kinderen onder de 18 jaar.

Koel (tussen 4 en 20 °C) droog en afgesloten bewaren.

Fabrikant
Myrpharma BV
Venenweg 1
1261 HX Blaricum

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder