Test alert message!
Bescherm jezelf tegen transpiratievocht en -geur met Rexona Sensitive. Deze anti-transpirant bevat MotionSense technologie, zodat je fris blijft wat je ook doet
• Betrouwbare 48 uur bescherming tegen zweet en geur
• Unieke MotionSense technologie geeft frisheid de hele dag door
• De hele dag frisheid, 48 uur bescherming tegen zweet en geur
• Met een heerlijke, frisse geur.
• Dermatologisch getest en alcoholvrij
• Rexona, daar kun je op vertrouwen.
Rexona Women Sensitive anti-transpirant roller is geformuleerd om 48 uur bescherming te bieden tegen zweet en geur, zodat je je de hele dag fris, droog en beschermd voelt.
Deze anti-transpirant roller heeft een lichte, frisse geur, zodat je het zelfvertrouwen kunt hebben om de hele dag lang te blijven bewegen terwijl je je fris en droog voelt. De zachte, frisse geur blijft bij je, hoe hard je jezelf ook pusht.
Rexona Women Sensitive anti-transpirant roller bevat Rexona's innovatieve MotionSense technologie, die je een uitbarsting van lichte, frisse geur geeft wanneer je deze het meest nodig hebt. Het werkt als volgt; unieke microcapsules hechten zich aan het oppervlak van je huid. Wanneer je beweegt, breekt de wrijving de microcapsules en geven ze meer geur vrij. Dus hoe meer jij beweegt, hoe meer het beschermt.
Ervaar de hele dag door frisheid en 48 uur bescherming 's morgens tot 's avonds met Rexona Women Stress control anti-transpirant roller om zweet en geur op afstand te houden.
Rexona. Daar kun je op vertrouwen.
Hoe te gebruiken: Zorg ervoor dat je oksels droog zijn voor het aanbrengen. Rol in ciruclaire bewegingen en zorg ervoor dat de dekking gelijk is voor iedere oksel. Vermijd contact met ogen en beschadigde huid.
(ehtylalcohol)

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder