Test alert message!

Robijn Intense Morgenfris Droogtrommeldoekjes zorgen ervoor dat je wasgoed zacht en fris uit de droger komt.  • Robijn Intense Morgenfris Droogtrommeldoekjes voor een zachte, frisse was

  • Robijn Intense droogtrommeldoekjes helpen tegen statische kleding

  • De Morgenfris-geur is een heerlijk parfum in je wasdroger

  • Bevat 20 doekjes voor 20 drogerbeurten

  • De droogtrommeldoekjes zijn gebruiksvriendelijk verpakt

  • Gebruik ze met Morgenfris wasmiddel en wasverzachter voor extra frisheid


Ingredienten : >30%: Kationgene Oppervlakteactive stoffen, <5%: Parfum Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal.


Robijn Intense Morgenfris Droogtrommeldoekjes zorgen voor een zachte en frisse was uit de droger. Deze doekjes zijn speciaal ontwikkeld om het wasgoed in de droger te verzorgen en extra geur toe te voegen en de kleding een intense krachtige frisheid mee te geven. Robijn Morgenfris Droogtrommeldoekjes voorkomen bovendien statische kleding. Als je Robijn droogtrommeldoekjes gebruikt in combinatie met Morgenfris wasmiddel en wasverzachter van Robijn, kun je optimaal genieten van de Morgenfris geur en is je kleding nog beter beschermd tegen slijtage. Elke verpakking bevat 20 doekjes en is dus goed voor 20 droogbeurten. Zo ben je keer op keer verzekerd van zacht wasgoed dat nog steeds heerlijk ruikt.


Let op: uitsluitend geschikt voor gebruik in de droogtrommel; gebruik niet in de wasmachine.


Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasmiddelen die kleuren lang mooi houden en wasverzachters met heerlijke geuren. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van je pas gewassen jeans of als je onder de lakens kruipt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is al jaren Wat mooi is, moet mooi blijven. Met de producten van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft en bovendien heerlijk ruikt.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder