Test alert message!

Deze make-upreiniger met dubbele werking van RoC® werd speciaal samengesteld voor de oogcontour. Dankzij zijn unieke combinatie van water en olieoplossing verwijdert de parfumvrije en hypoallergene1 formule efficiënt sporen van zelfs de meest hardnekkige, waterproof2 oogmake-up, terwijl de gevoelige zone van de oogcontour wordt gerespecteerd.

Dankzij zijn unieke combinatie van water en olieoplossing verwijdert de parfumvrije en hypoallergene1 formule efficiënt sporen van zelfs de meest hardnekkige, waterproof2 oogmake-up, terwijl de gevoelige zone van de oogcontour wordt gerespecteerd.

1Met een formule om de risico's van allergieën zoveel mogelijk te beperken.
2Waterbestendig.

Ingredienten
Aqua
Cyclopentasiloxane
Glycerin
Isohexadecane
Butyelene glycol
Panthenol
Copper gluconate
Sodium chloride
Disodium EDTA
Sodium hydroxide
Phenoxyethanol
Methylparaben
CI 61565

Gebruik
Schud de flacon voor gebruik en breng voorzichtig met een wattenschijfje aan op de oogleden en wimpers, van binnen naar buiten, en van het bovenste naar het onderste ooglid.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder