Het 3/4 lengte pyjamabroek met hemd. Een comfortabel en functioneel ontwerp met V-hals en korte mouwen. Licht getailleerde vorm, met speciale niet voelbare platgestikte zoom. Zeer aangenaam draagcomfort en een prachtige gemêleerde optiek.
De combinatie van MicroModal, Elastan en de antibacteriële smartcel™ bioactive vezel zorgen voor een optimale klimaatregeling en verhinderen dezelfde tijd de groei van bacteriën en onaangename geurtjes zoals zweet en urine.

Sansita gebruikt bij de samenstelling geen chemicaliën en geen kleur- of verfstoffen of andere schadelijke stoffen die de huid kunnen beïnvloeden.

Materiaal
93% MicroModal
5% Elastan
2% Lyocell smartcel™ bioactive (silver inside)

Kleur
Natuurlijk gemêleerd, geen kleurstoffen gebruikt.

Speciale anti geur werking
Veel vrouwen hebben tijdens hun menopauze hinder van nachtelijk transpireren of van urine verlies. De antibacteriële werking van Sansita zorgt ervoor dat er geen geur ontstaat bij een eventueel ongelukje.    

Zeer huidvriendelijk
Vrouwen kunnen een droge en minder elastische huid krijgen of eczeem. Sansita is zeer huidvriendelijk en helpt de huid te herstellen bij eczeem. 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder