Test alert message!

Side Sleeper Pro Air - Medisch hulpmiddel

Verlang je naar een goede nachtrust? Word je vaak wakker met een pijnlijke nek of rug? Met de Side Sleeper Pro Air zijn deze klachten voorgoed verleden tijd!

Dit hoofdkussen is speciaal ontworpen voor zijslapers en heeft een ergonomisch design met een uitsparing voor je oor. Het kussen zorgt ervoor dat je hoofd, nek en schouders de juiste ondersteuning krijgen tijdens je slaap. Ook je ruggenwervel wordt door dit kussen in de juiste, natuurlijke positie begeleidt.

De natuurlijke, fijne houding verlicht rug- en nekpijn en zorgt voor een prettige nachtrust. Bovendien zorgt de houding van de Side Sleeper Pro Air er ook voor dat je luchtwegen geopend zijn tijdens je slaap, waardoor je niet gaat snurken!

De vulling van het kussen bestaat uit Micro Air Beads die een verkoelende werking hebben, waardoor je zelfs in de zomer heerlijk koel kunt slapen!

Highlights:
• Zorgt voor de juiste houding tijdens je slaap
• Ergonomische ondersteuning van nek, hoofd en rug
• Voorkomt snurken

Je ontvangt één Side Sleeper Pro Air hoofdkussen met kussenhoes.

Toepassing
Slapen, hoofdkussen, kussen, hoofdsteuntje, uitrusten, 100% Hypo-allergeen, verminderen snurken

Samenstelling
95% polyester
5% spandex

Gebruik
Slaapkussen

Distributeur
Orange Planet
De Els 3A
5107RK Dongen

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder