Test alert message!
Een gezond en superlekker tussendoortje!

Canella biedt een gezond alternatief voor tussendoortjes die te zout, te zoet en overbewerkt zijn. Het gedroogde fruit geeft een energieboost zodat je kleine "foodie" voldoende energie heeft om een hele dag te kunnen spelen. Ideaal als picknick, voor op school of onderweg. Ze zijn even lekker als een verse appel en toveren meteen een glimlach op hun gezichtje.

Onze chips zijn 100 % gemaakt van gedroogde appels en kaneel. Er komen geen andere ingrediënten aan te pas. Onthoud dat jij zijn rolmodel bent! Als je niet wil dat je kind enkel interesse toont voor junk food en ongezonde tussendoortjes die te zout of te zoet zijn, eet ze dan ook zelf niet! Als je toch bezwijkt, doe het dan vooral niet in hun bijzijn. Hoe kieskeuriger de ouder, hoe kieskeuriger het kind.

o Geen toegevoegd zout
o Geen toegevoegde suiker
o Geen additieven o Ideaal voor de ontwikkeling van de smaakpapillen o gezonde snack voor kids
o Vegan
o Glutenvrij

appel*, bananen puree*, geconcentreerd appelsiensap*, natuurlijk aroma (vanille).
*Biologische landbouw


100 g eindproduct wordt gemaakt van 1000 g verse appels,
1 g geconcentreerd appelsiensap, 0,5 g natuurlijk aroma (vanille).


Niet boven de 25° bewaren.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder