Test alert message!
Coco's superlekkere spread, zonder toegevoegd suiker (enkel suiker van fruit) is extra fruitig, exotisch, gezond en super voor op je foodies toastjes, bij hun yoghurt, ijs, havermout of pudding ... De kokos zorgt voor een boost voor hun smaakontwikkeling. Gebruik het als een dip met wat roomkaas, bij een cake, bij compotes, als basis voor een chutney, met granola, bij zelfgemaakte pannenkoeken en wafels of koekjes, bij ijs enz.

Belangrijk: Je bent gewaarschuwd: het hele gezin zal er dol op zijn. Ideaal om samen aan de eettafel van te smullen en alle verschillende smaken uit te testen, keer op keer. Want vergeet niet: de tafel is één van de belangrijkste plekken in huis. Kinderen leren er erg veel van hun ouders. Eet dus zoveel mogelijk samen met hen en start de dag met een uitgebreid ontbijt, in familie! "Blijkbaar zouden de eetgewoontes op tweejarige leeftijd een vrij juiste maatstaf zijn voor onze eetgewoontes op 20-jarige leeftijd!"

o Geen toegevoegde suiker
o Geen additieven o Ideaal voor de ontwikkeling van de smaakpapillen o Stimuleert variatie in smaken

mango* 55%, geconcentreerd druivensap (gerectificeerd)*, kokosnoot* 1,4%,
geleermiddel: pectine, geconcentreerd citroensap*, lithothamne.
*Biologische landbouw

Niet boven de 25° bewaren.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder