Test alert message!

Uw onderbenen hebben het tijdens het hardlopen en sporten zwaar te verduren. Hierdoor kunnen uw benen na het sporten zwaar aanvoelen en kan er spierpijn ontstaan in uw kuiten. Door de zware inspanning kan het vaak lang duren voordat het vermoeide gevoel uit uw benen is verdwenen (ca. 2 /3 dagen). Spierkrampem en verzuring van de spieren komen bij duursporten ook vaak voor.

Sigvaris heeft voor u de Sigvaris Performance Sportcompressiekous ontwikkeld omdat bij sporten de pasvorm en draagcomfort zeer belangrijk is. Hiermee voorkomt u blaren en irritaties en zullen uw prestaties toenemen en het herstel bevorderen.

De Sigvaris Sportcompressiekous heeft een doordacht maatsysteem waardoor de sportkousen een optimale passing en comfort bieden. Een extra zacht voetbed zorgt voor een perfecte demping, een teenprotector en antiblaarzone beschermen zelfs de meest gevoelige plaatsen van de voet. De extra brede boord, ultravlakke naden en een anatomisch asymmetrische voetvorm maken het geheel af voor een hoog draagcomfort.

Door gebruik van speciale hightech garens hebben deze sportcompressiekousen een uitstekende warmtecompensatie en optimale vochtregulatie. Bijkomend voordeel is het onderdrukken van zweetgeur.

De Sigvaris Performance Sportkousen zijn de perfect passende ultieme sportcompressiekousen voor de sporter die wil presteren! Speciaal ontwikkeld voor (duur)sporters en hardlopers.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder