Xpert Ilu-Masque is een professioneel gezichtsmasker in een verpakking met 7 kleine tubes biedt een zeer actieve behandeling tegen pigmentvlekken en verfijnt de textuur van de huid door de afvoer van dode huidcellen te stimuleren. Bij gebruik, één of twee keer per week, wordt de huid zichtbaar egaler en straalt weer als vanouds.

Probleem

De gezichtshuid heeft het meest te duchten van blootstelling aan UV-straling, luchtvervuiling, weersveranderingen en andere factoren die na verloop van tijd resulteren in het verschijnen van rimpels, uitdroging en pigmentvlekjes. Toch vragen we steeds meer van onze huid en is er dus meer behoefte aan extra intensieve verzorging om er mooi en stralend uit te blijven zien.

Oplossing

Xpert Masque is een serie van drie intensieve gezichtsmaskers voor verschillende behoeften en momenten dat de huid slap en futloos aanvoelt of meer rimpels laat zien dan gebruikelijk. De drie hypoallergene maskers maken gebruik van Molecular Film Technology, een zeer fijne laag waarvan de actieve bestanddelen de huid optimaal penetreren, zodat ze de hele dag werkzaam zijn. Xpert Ilu-Masque depigmenteert en exfolieert de huid. Het bevat salicylzuur dat de celvernieuwing versnelt en overtollig melanine helpt afvoeren. Peelmoist zorgt ervoor dat de huid zichzelf sneller vernieuwt en Chromabright vermindert en voorkomt het verschijnen van pigmentvlekjes.

Actieve ingredienten:

0,5% SALICYLZUUR
7% PEELMOIST
0,5 CHROMABRIGHT

Resultaat

Pigmentvlekken worden aanmerkelijk minder zichtbaar. Verfijnt de textuur van de huid door de afvoer van dode huidcellen te stimuleren die eventuele onregelmatigheden op de huid accentueren. De huid wordt zichtbaar egaler en straalt weer als vanouds.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder