Test alert message!

Eyecircle is een geavanceerde formule voor een dramatische reductie van donkere kringen onder de ogen.

Doelgroep:

Iedereen met donkergekleurde kringen in het gebied onder de ogen.

Productgegevens:

Wetenschappelijk is bewezen dat Eyecircle het aanzien van donkere kringen onder de ogen vermindert.

  • 70% van de vrouwen met duidelijk zichtbare donkere kringen gebruikte deze formule en zagen binnen enkele weken een duidelijke vermindering in zichtbaarheid, kleur en intensiteit van de kringen onder de ogen.

  • Verbetert ook de stevigheid en tint van het ooggebied. Bestrijdt de zichtbare tekens van veroudering veroorzaakt door donkere kringen.

    Ingrediënten:
    HaloxylTM (<3.0%) is en revolutionair matrikine peptide, die helpt bij peri orbitol verkleuring door het afbreken en verwijderen van afgebroken rode bloedcellen en het versterken van de huiddensiteit van het gebied.
    Is opgebouwd uit verschillende ingrediënten, waaronder Walteria Indica extract en fruitzurencomplex. Dit geeft de huid een opfleurend en zachter aanzien. Ook ondersteunt het in het verminderen van pigment.

Gebruik:
Masseer een kleine hoeveelheid gelijkmatig op de huid onder de ogen. Breng make-up aan zoals gebruikelijk na de behandeling.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder