Gamma Hydroxy is een eigen mengsel van glycol- melk- en salicylzuur, die samen een optimale vernieuwing van het huidoppervlak bewerkstelligen.

Doelgroep:

- Rimpels

- Huidpigmentatie

- Littekens door acne, mee-eters en puistjes

- Doffe, verweerde huid

- Droge of vette huid

- Vergrote, open poriën

Productgegevens:

Gamma Hydroxy is de derde generatie huidvernieuwingstechnologie. Het is een synergische combinatie van alpha-hydroxyzuur (AHA) en beta-hydroxyzuur (BHA). Dit maakt het tot een sterke, multifunctionele, one-step huidvernieuwingsoplossing.

Ingrediënten:

1 Glycol- (5-10%) en melkzuur (2-3%): Algemeen bekend als fruitzuur. Zorgt ervoor dat de dikke buitenlaag van de huid losser wordt of afschilfert. Door deze microscopische afschilfering wordt de huid gladder en worden problemen als acne, fijne rimpels, pigmentatie en huidverdrukking opgelost. Ook wordt de opbouw van collageen en huidvernieuwing gestimuleerd.

2 Salicylzuur of BHA’s (<1.0): Terwijl deze zuren de huid niet penetreren, werken BHA’s op dezelfde wijze als AHA’s. Zij bezitten echter ook talenten die de AHA’s niet hebben. Salicylzuur stimuleert het loslaten van dode huidcellen zoals AHA’s, maar heeft ook de eigenschap dat het de porie indringt. Dit maakt het erg effectief ter verbetering van vlekken, afbreken van mee-eters en puistjes en snel verstopte poriën.

Gebruik:

Breng Gamma Hydroxy tweemaal per dag aan op een schone, droge huid of alleen ’s avonds bij een gevoelige huid.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder