Test alert message!
Verwijdert ongewenst haar en remt de haargroei.
 
Doelgroep:
  • Mensen met een snelle haargroei
  • Dichte haargroei
  • Dik, grof haar
 
Productgegevens:
Skin Doctors heeft een efficiënt en hoofdzakelijk natuurlijke tweefase systeem ontwikkeld; speciaal geformuleerd om milder op de huid te werken. Hair No More tweefase systeem is effectief in het verwijderen van ongewenst haar en de Inhibitor Spray remt de groei van het haar.

Ingrediënten:

Haarverwijderingcrème:

1 Calcium thioglycolaat -
lost efficiënt de proteïnen van de keratine in het haar op.
2 Aloë vera en tocopherol
– een natuurlijke, sterke bevochtiger en antioxidant, beschermt (vitamine E) de huid tegen vervuiling en andere toxiden.

Inhibitor Spray:
3 Salicylzuur/wilgextract – bij lokale toepassing is salicylzuur niet alleen een antiseptisch middel, maar helpt het ook bij het oplossen van keratine in het haar.
 
4 Toverhazelaar, hypericumextract, arnica
 
Gebruik:
Haarverwijderingcrème:
Doe 24 uur voor gebruik een overgevoeligheidstest. Breng de crème in een dikke laag aan over het totale te behandelen gebied. Laat de crème 2-3 minuten (gezicht) of 4-5 minuten (lichaam) inwerken. Controleer een klein gebied. Indien gereed verwijder de crème met een spatel of vochtige doek en spoel huid af.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder